Golfchallenge Exloo officieel geopend !

Op zaterdag 17 juli was de opening van Golfchallenge Exloo.

Na maanden van voorbereiding en eerste oefenpogingen door onze leden was het eindelijk zover.
De techniek werkt, de LED-schermen en sensoren staan op scherp en de vier hoge rode ringen in de zon stralen in de zon op het gras van de driving range.
Op veilige afstand van de golfballen én uiteraard van elkaar opent voorzitter van Stichting Golfpromotie Drenthe Ben van den Broek de feestelijke middag, gevolgd door Henk Linnemann, de initatiefnemer en bedenker van de Golfchallenge. Hij vertelt over de totstandkoming van het idee en ontwikkeling van deze primeur in Nederland. Voorzitter Jaap Schrik spreekt namens het bestuur van Golfpark Exloo zijn dank uit, gevolgd door wethouder Niek Wind die het belang van meer deelname onder jonge potentiële golfers benadrukt. Met zijn eerste slag legt hij overigens de lat zelf direct hoog met een bal die rakelings langs het net de rand van de ring aantikt.

 

Op 31 juli is de eerste officiële competitie. Met elke deelnemer stijgt de waarde van de prijzenpot. Deelname is gratis bij aankoop van een 18-holes greenfee. Wees er snel bij, want vol is vol!