Individuele training

De ‘Individuele training’ biedt de mogelijkheid om zelf aan je behendigheid te werken. Je kan al voor 1 € een mand met 15 golfballen huren. Ook kan je overdag bij de receptie een golftas huren.

Individuele training

Wat is de Individuele training

De ‘Individuele training’ staat in het teken van het perfectioneren van je behendigheid. Dit kan zowel in groepsverband als individueel. Onder begeleiding van een golfprofessional kan je de focus leggen op waar jij wil verbeteren. Je kan ook zelfstandig aan je slag werken. In dat geval kan je een tijdslot en afslagplaats reserveren op de driving range.

Deelname

Hoe kan ik meedoen

Reserveer het ‘Individuele training’ arrangement. Om te zorgen dat alles helemaal naar wens is, zijn er verschillende opties die kunnen worden toegevoegd aan de boeking. Neem gerust contact met ons op bij vragen.

Arrangement

Voor wie is de individuele training

De ‘Individuele training’ is voor degene die zijn behendigheid in de golfsport wil verbeteren. Ook als beginnende golfer is dit een training die je zeker niet uit de weg moet gaan. Het is uitstekend manier om je golfbehendigheid te verbeteren.

Doelgroep

Ervaar Golfchallenge Exloo

Met een frisse blik biedt de Golfchallenge een nieuwe en uitdagende golfbeleving. Ga jij de uitdaging aan? Het is nu mogelijk op Golfpark Exloo.

Jij gaat een uitdaging toch niet uit de weg?

Reserveer nu jouw individuele training.