Spelvormen

Word jij de winnaar van de Swing & Win?

Het concept is eenvoudig: De Swing & Win is een wedstrijd waarbij je wordt uitgedaagd om met maximaal 4 golfballen  binnen 1 minuut een bal door de ring op de drivingrange te doelen. Mis je de ring? Dan wordt het prijzengeld automatisch per deelnemer verhoogd. Schiet jij als eerste raak? Dan is de geldprijs voor jou! Deelname aan de Swing&Win duurt slechts 5 minuten en is ideaal  te combineren met een 9 holes of 18 holes greenfee. Tevens is deelname aan de Swing&Win onderdeel van het “Golf onder begeleiding” arrangement. Wil je voorafgaand aan de Swing&Win even oefenen? Dat kan!

Deelname aan de Golf Challenge Swing & Win wedstrijden is gratis bij deelname aan een arrangement of aankoop van een 9 of 18 holes greenfee. Er is een beperkt aantal deelnemers voor iedere Swing & Win wedstrijd. Een overzicht van de programmering en van het aantal deelnemers per wedstrijd vind je op de pagina reserveren. Je kunt je daar ook direct aanmelden. Wil je als groep op andere dag/tijdstip deelnemen aan de Swing&Win? Stuur dan een bericht aan info@golfchallenge.nl

Na een succesvolle aanmelding ontvang je per e-mail een bevestiging van jouw deelname aan de Swing & Win inclusief de starttijd en instructies. Je starttijd van de wedstrijd wordt bepaald op basis van de volgorde van aanmelding.

Ga de uitdaging aan!

Individuele training

De Golf Challenge biedt een uitstekende mogelijkheid om je behendigheid in het golfspel te verbeteren. Dit kan in groepsverband onder leiding van een golfprofessional maar ook individueel. Informeer naar de mogelijkheden.

Wil je graag zelfstandig trainen? Reserveer dan gratis een tijdslot en afslagplaats op de driving range. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij.

Voor maar € 1,- krijg je een mand vol golfballen bij ons uit de baluitgifte automaat. Betalen kan contactloos met pin.

Golf onder begeleiding

Ben je geïnteresseerd in de golfsport, maar nog niet zo ervaren? Dan is het Golf Challenge “Golf onder begeleiding” arrangement echt een uitkomst!  Je maakt op een leuke manier in een kleine groep onder begeleiding van een ervaren golfers of golfprofessional kennis met de golfsport. Je leert over de basisprincipes van golf of je wil je golfbehendigheid verbeteren. De instructie wordt afgestemd op jouw ervaringsniveau. Het basisarrangement bestaat uit :45 minuten golfles op de drivingrange, 5 minuten deelname aan de Swing&Win wedstrijd en 45 minuten onder begeleiding golfen op de golfbaan ( 2 holes). Het arrangement is inclusief golftas en golfballen.

Na je golfles heb je de gelegenheid even te ontspannen onder het genot van een hapje of drankje in ons gezellige clubrestaurant en terras met uitzicht op de golfbaan van Golfpark Exloo.

Wil je reserveren als groep of bedrijf ? Neem dan contact met ons op. Variatie in het programma met combinatie van verschillende activiteiten is mogelijk. We denken graag met je mee.

Groepsarrangement

Groepen, verenigingen of  bedrijven kunnen ook een eigen Golfchallenge wedstrijd of toernooi boeken. Reserveer snel en makkelijk online.Wil je een eigen arrangement ? Neem dan contact met ons op. Variatie in het programma met combinatie van verschillende activiteiten zoals golfen op Golfbaan Exloo is mogelijk. We denken graag met je mee!