Swing & Win

De ‘Swing & Win’ is het eerste golfspel in zijn soort. Het is kort maar krachtig. En niet te vergeten, je maakt kans op een mooie prijs.

Swing & Win

Wat is de Swing & Win

De ‘Swing & Win’ is een golfspel waarbij je behendigheid op de proef wordt gesteld. Je krijgt 3 golfballen en 1 minuut speeltijd. Om kans te maken op het prijzengeld doel je een van de ballen door de ring. Als jij de eerste bent, is het prijzengeld voor jou! Scoort niemand? Dan stijgt het prijzengeld. Het is een snel maar ongelofelijk uitdagend spel. Deelname aan de ‘Swing & Win’ duurt slechts 5 minuten en is dus goed te combineren met een 9 of 18 holes greenfee.

Swing & Win

Op de driving range staan 4 doelen in de vorm van ringen die op masten zijn geplaatst. De masten zijn in hoogte en afstand instelbaar, hierdoor kan de moeilijkheidsgraad van de wedstrijden ook verschillend zijn. De ring heeft een diameter van 1.40 meter en is voorzien van een net met een golfbal sensor.

De sensor in het doel registreert jouw score en activeert geluid- en lichtsignalen. De score wordt vermeld op grote LED schermen en bij de masten. Het spel pauzeert automatisch zodra je scoort. Scoor je buiten de speeltijd? Dan wordt je score niet meegeteld in de competitieresultaten.

Hoe kan ik mee doen
Deelname

Hoe kan ik meedoen

De ‘Swing & Win’ is standaard onderdeel van alle arrangementen die de Golfchallenge aanbiedt. Buiten de arrangementen om is de ‘Swing & Win’ ook te boeken in combinatie met een 9 of 18 holes greenfee. Door de korte duur is de Swing & Win goed te combineren met verschillende activiteiten van de Golfchallenge. Kan je niet wachten om jouw skills te laten zien? Reserveer dan jouw plek op de driving range!

Arrangement

Voor wie is de Swing & Win

Ervaren of niet ervaren, jong of oud, de ‘Swing & Win’ is voor iedereen die van een uitdaging
houdt. Ga jij geen één uitdaging uit de weg? Dan is de ‘Swing & Win’ er zeker een die je aan wil gaan!

Doelgroep

Ervaar Golfchallenge Exloo

Met een frisse blik biedt de Golfchallenge een nieuwe en uitdagende golfbeleving. Test jouw behendigheid, het is nu mogelijk op Golfpark Exloo.

Durf jij het aan?

Reserveer snel om jouw plek op de driving range veilig te stellen!