Golf onder begeleiding

Met ‘Golf onder begeleiding’ ga je in een kleine groep onder begeleiding van een golfprofessional jouw golf skills verbeteren. Dit kunnen zowel de basisvaardigheden als specifieke verbeterpunten zijn.

Golf onder begeleiding

Wat is golf onder begeleiding

Met het arrangement ‘Golf onder begeleiding’ maak je kennis met de sport onder begeleiding van ervaren golfers of golfprofessionals. Zit het idee van golfen al een tijdje in je hoofd, maar is het er nooit van gekomen? Dan is dit een uitstekende start. Al hoef je geen beginner te zijn voor ‘Golf onder begeleiding’, de instructies worden aangepast op jouw ervaring. Naast het kennismaken met golf wordt je ook meteen uitgedaagd tijdens de ‘Swing & Win’. Dit spannende golfspel is standaard onderdeel van het arrangement.

Golf onder begeleiding

Hoe kan ik meedoen

Wil je graag golfen onder begeleiding van een golfprofessional, dat kan heel makkelijk. Bekijk de beschikbare data op de reserveringspagina en reserveer jouw plek.

Deelname

Hoe werkt Golf onder begeleiding

Met ‘Golf onder begeleiding’ start je op de driving range, hier heb je 45 minuten les. Vervolgens kan je bij de Swing & Win laten zien wat je in huis hebt. Nadat je de show hebt gestolen ga je nog 45 minuten 3 holes golfen onder begeleiding.

Arrangement

Voor wie is Golf onder begeleiding

De Golfchallenge is voor iedereen. En ‘Golf onder begeleiding’ dus ook. De instructies worden aangepast op jouw ervaring. Als beginner is het een fijne manier om de basis van de golfsport onder de knie te krijgen. Maar als ervaren golfer is dit een kans om imperfecties onder de loep te nemen.

Doelgroep

Ervaar Golfchallenge Exloo

Met een frisse blik biedt de Golfchallenge een nieuwe en uitdagende golfbeleving. Ga jij de uitdaging aan? Het is nu mogelijk op Golfpark Exloo.

Ben jij klaar om je golfvaardigheden te verbeteren?

Reserveer dan nu!