Over ons

Over Golf Challenge Exloo

Golf Challenge Exloo is een product van Golf Experience Products (GXP) en een initiatief van Stichting Golf Promotie Drenthe (GPD). Als golfliefhebbers proberen wij de golfsport voor jong en oud in Drenthe te promoten met het aanbieden van de Golf Challenge! De Golf Challenge biedt een nieuwe uitdagende golfbeleving op de verlichte en gedeeltelijk overdekte drivingrange van Golfpark Exloo.

De Golf Challenge is een uniek concept in de golfwereld en biedt activiteiten voor  de individuele golfer, groepen, verenigingen of  bedrijven.

Het doel van De Golf Challenge is om een golfbal door doelen te slaan. De doelen met een diameter van 1,40 meter zijn verstelbaar in hoogte en afstand, wat het geschikt maakt voor ieder niveau. Een gescoord punt zal met applaus, licht en muziek worden ontvangen!

Met de Golf Challenge worden verschillende programma’s georganiseerd. Zo kunt u meedoen aan de Swing & Win wedstrijden, waarbij u geldprijzen kunt winnen. Zijn u en uw collega’s, vrienden of teamgenoten meer van de gezelligheid? Hier hebben wij ook programma’s voor om onderling de strijd aan te gaan. Daarnaast is er uiteraard ook de mogelijkheid om je individuele skills te ontwikkelen met verschillende golftrainingen.

Kortom biedt Stichting Golf Promotie Drenthe, in samenwerking met Golf Experience Products en Golfpark Exloo, een unieke golfervaring op ieder niveau!

Contactgegevens
Stichting Golf Promotie Drenthe
Valtherweg 27b, 7875TA Exloo
Contactformulier
Via onderstaand contactformulier kunt u een bericht sturen naar de organisatie van Golf Challenge Exloo.